Hva er de nye kravene til CE-sertifisering?

CE-sertifiseringskravene er etablert av EU (EU) og oppdateres med jevne mellomrom.Så vidt jeg vet er informasjonen som gis basert på generelle krav.For detaljert og oppdatert informasjon er det tilrådelig å sjekke den offisielle EU-dokumentasjonen eller konsultere en fagperson på området.

CE-merkingen indikerer at et produkt er i samsvar med helse-, sikkerhets- og miljøvernstandarder etablert av EU-lovgivning.Generelt sett fokuserer sertifiseringskravene for batterier på faktorer som produktsikkerhet, ytelse og bruk av farlige stoffer.

Noen nøkkelkrav for CE-sertifisering av batterier kan omfatte:

Samsvar med relevante produktsikkerhetsstandarder: Batterier må overholde spesifikke sikkerhetsstandarder skissert av EU.Disse standardene sikrer at produktet er trygt å bruke og ikke utgjør noen risiko for forbrukerne.

EMC-samsvar (elektromagnetisk kompatibilitet): Batterier må oppfylle kravene til elektromagnetisk kompatibilitet for å sikre at de ikke forstyrrer andre produkters funksjon og ikke påvirkes av ekstern elektromagnetisk interferens.

Overholdelse av RoHS (Restriction of Hazardous Substances): Batterier må overholde RoHS-forskrifter, som begrenser bruken av spesifikke farlige stoffer som bly, kvikksølv, kadmium og andre skadelige kjemikalier i produksjonen.

Dokumentasjon og teknisk fil: Produsenter må lage en teknisk fil som inkluderer all nødvendig dokumentasjon, som testrapporter, designdokumentasjon, risikovurderinger og en EF-samsvarserklæring som sier at produktet oppfyller gjeldende krav.

Disse kravene kan variere avhengig av batteritype og tiltenkt bruk, så det er viktig å vurdere de spesifikke forskriftene og direktivene som gjelder for produktet.

Det er tilrådelig å konsultere de offisielle EU-direktivene, retningslinjene og rådføre seg med sertifiseringsorganer eller regulatoriske eksperter for nøyaktig og oppdatert informasjon om gjeldende CE-sertifiseringskrav for batterier.

følgende batterier er produsert i henhold til de nye CE-sertifiseringskravene, og leverandøren kan gi deg batteri av beste kvalitet og CE-sertifisering for hver type batteri.

Kina OEM/Odm-leverandør av høykvalitetsbatteri

12V23A LRV08L L1028F Alkalisk batteri For rullelukker fjernkontroll tyverisikring

27A 12V MN27 alkalisk tørt batteri av høy kvalitet for trådløs ringeklokke og fjernkontroll

AA Alkaline Batterier 1,5V LR6 AM-3 Langvarig Double A Dry batteri

Aa Lr6 Am3 1,5v primært tørre celler alkalisk batteri for leker Elektroverktøy Hvitevarer Forbrukerelektronikk

 


Innleggstid: 29. desember 2023
+86 13586724141